در پنجمین روز از دهه فجر 7 طرح های عمرانی در شهرستان بیجار به بهره برداری رسید
16 بهمن 88
به گزارش روابط عمومی ، این طرح ها با حضور استاندار کردستان،ا فرماندار ، مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی استان و امامان جمعه و جماعات این شهرستان مورد بهره برداری قرار گرفت.

راه های روستایی شهرستان بیجار از جمله این طرح های عمرانی دهه فجر است که دراین راستا جاده آسفالت روستای خاندانقلی به روستای شیرکش در شهرستان بیجار به طول بیش از 4 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 4 هزار و 600 میلیون ریال به بهره برداری رسید.
راه آسفالت روستای حسین آباد به حسن آباد چاروق( قطعه نخست) به طول بیش از 3 کیلومتر و با اعتبار بیش از 4 هزار میلیون ریال نیز با حضور استاندار کردستان افتتاح شد.
جاده روستایی پیرتاج به سلامت آباد ( قطعه دوم) حد فاصل کیلومتر 3 تا کیلومتر 9 در روستای گاو بازه نیز به طول بیش از 6 کیلومتر و با هزینه اعتباری بیش از 4 کیلومتر از مهمترین طرح های افتتاح شده در بخش راه روستایی شهرستان بیجاربه مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی است که  بهره برداری از آن آغاز شد.
همچنین با حضور استاندار کردستان پروژه گازرسانی به مجتمع روستایی خاندانقلی  شامل روستاهای ( خاندانقلی، خرم آباد، حسین آباد، گرگان، قشلاق نوروزی و ندری ) ازتوابع شهرستان بیجار به بهره برداری رسید.
گاز مصرفی این طرح از محل خط انتقال گاز از شهرستان های بیجار به دیواندره تامین شده و در این پروژه بیش از 28 کیلومتر لوله گذاری و نیز بیش از 300 انشعاب برای ساکنان این روستاها به اجرا در آمده است.
اعتبار این پروژه بیش از 10 میلیارد ریال و از محل منابع داخلی شرکت گاز استان کردستان تامین و به وسیله پیمانکاران گازرسانی بخش خصوصی به انجام رسیده است.
با اتمام این طرح بیش از 400 خانوار این روستاها با جمعیتی بیش از 2 هزار نفر از نعمت گاز خانگی برخوردار شدند که گاز مصرفی این طرح سالانه جایگزین بیش از یک میلیون لیتر سوخت مایع مصرفی این خانوارها خواهد شد.
 درادامه طرح آبرسانی مجتمع شاهگدار سفلی شهرستان بیجار با هدف تامین آب شرب 28 روستای این شهرستان با جمعیت بیش از 8 هزار و 600 نفر به بهره برداری رسید.
اجرای این طرح در راستای رفع مشکل آب مصرفی این روستاها از مواد آلوده کننده شیمیایی و نیز به منظور انتقال آب سالم و قابل مصرف برای اهالی این روستاها انجام شده است.
در اجرای این پروژه تعداد 7 حلقه چاه، خط انتقال به طول بیش از 130 کیلومتر، 5 ایستگاه پمپاژ طراحی و نصب شده و بیش از 54هزار میلیون ریال اعتبار نیز از محل اعتبارات شرکت آب وفاضلاب روستایی استان کردستان هزینه شده است.
 با اجرای مراسم کلنگ زنی توسط استاندار  احداث کارخانه خودرو سازی انواع کامیون و کامیونت سبک و سنگین در شهرک صنعتی بیجار به مساحت بیش از 10 هکتار و با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ریال و با مشارکت بانک صنعت و معدن و با اشتغال زایی بیش از 350 نفر آغاز گردید.
در این شرکت با پیش بینی های به عمل آمده سالانه بیش از 5 هزار و 200 دستگاه انواع کامیون تولید خواهد شد.
استاندار  در ادامه بازدید خود از شهرستان بیجار در مراسم سوگواری اربعین حسینی روستای پیرتاج همراه مردم شهید پرور این روستا به عزاداری سید و سالار شهدای جهان پرداخت.
 اسماعیل نجار در نماز جمعه در حسینیه شهر بیجار نیز حضور یافت و در سخنانی به بیان دیدگاه و اهداف والای قیام امام حسین( ع) در واقعه عاشورا و نیز به تشریح  ارتباط صمیمانه امام خمینی و مردم ایران در پیروزی و به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و نیز پرداخت. دفع توطئه های دشمنان در زمان پس از انقلاب  با هوشیاری مردم و مسئولان نظام پرداخت. 
  

نظر خود را ارسال کنید  ارسال برای دوستان  نسخه قابل چاپ