به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ حسین فیروزی در هفتاد و یکمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان به شرایط اقتصادی حاکم برکشور اشاره کرد و گفت: لازم است در این شرایط مدیران با روش ها و رویگردهای جدید در مسیر رونق تولید و افزایش اشتغال حرکت کنند.
وی پویا شدن واحدهای تولیدی و استفاده از ظرفیتهای داخلی را راهی برای کم کردن اتکا به فروش نفت ارزیابی کرد و گفت: کم کردن موانع تولید،دقیقا حرکت در جهت اقتصاد مقاومتی است.
فیروزی با بیان اینکه در شرایط موجود همه مسئولیت داریم قهرمانانه در این نبرد اقتصادی مشارکت داشته باشم اظهار کرد: فاصله میان ادارات ما زیاد است و باید ادارات با بهرهگیری از الگوهای جدید این فاصله راکم و بسترساز حرکتهای نو در اقتصاد و تولید باشند.
معاون اقتصادی استاندار کردستان به نقش مهم و حیاتی بانکها در رونق تولید و افزایش اشتغال نیز گریزی زد و گفت: اگر یک واحد تولیدی نیازمند حمایت بود بانکها باید سریعا برای حمایت و رفع مشکلات اقدام و مکاتبات لازم را با مرکز داشته باشند و هیچ موضوعی را به زمان بعد موکول نکنند.