پنج شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ , ۱۹:۵۴:۱۲
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۵/۳۰ ساعت ۰۸:۳۰
لینک کوتاه مطلب:

انجمن‌های مردم نهاد در کنار دولت مشکل‌گشای جامعه باشند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، گفت: انتظار داریم انجمن‌های مردم نهاد در کنار دولت، مشکل‌گشای جامعه باشند.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان؛ علی‌اکبر ورمقانی روز چهارشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۴ در نشست هم‌اندیشی چهار ساعته با نمایندگان تشکل‌ها و موسسات غیر دولتی استان، اظهار داشت: سمن‌ها از بطن مردم هستند و دیالوگ شما با مردم می‌تواند تاثیرگذارتر از دیالوگ مسؤولان با مردم باشد لذا همیشه و مخصوصا در زمان‌های بحران به کمک شما نیاز داریم.

وی در این دیدار که به مناسبت هفته تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی در محل سالن بهزیستی استان برگزار شد از سمن‌ها خواست دربحث صرفه‌جویی در مصرف آب و حامل‌های انرژی جامعه را توجیه کنند.

ورمقانی خاطرنشان کرد: حوزه اجتماعی بسیار وسیع است و وظایف زیادی دارد و ما در این راه به مشاوره فکری سمن‌ها نیاز داریم.

وی با اذعان به اینکه مدیران از مردم جدا نیستند، افزود: تمام مشکلات در استان قابل حل نیست و برخی از آنها منشاء کشوری دارند اما اگر حل مشکلی در استان یا شهرستان میسر باشد و مدیر کوتاهی کند، حقیقتا به مردم نه تنها خدمت نکرده بلکه خیانت کرده است.

معاون استاندار با اشاره به اینکه دغدغه‌های زیادی در جامعه وجود دارد، یادآوری کرد: مردم همیشه قدردان خدمات حاکمیت و دولت‌ها بوده‌اند اما مطالبه‌گری حق مردم و سمن‌هاست.

ورمقانی همچنین گفت: اگر ما به عنوان مدیر و شما به عنوان انجمن دارای مجوز قانونی ، به درستی انجام وظیفه نکنیم در عدم رفع مشکلات مقصر هستیم.

وی تاکید کرد: هرچقدر در حوزه اجتماعی بیشتر هم‌اندیشی و خدمت کنیم قطعاً بستر کار در حوزه سیاسی بیشتر فراهم می‌شود و کار در حوزه سیاسی بستر کار در حوزه امنیتی را تسهیل خواهد کرد.

ورمقانی در خصوص دغدغه‌های مطرح شده در حوزه‌های مختلف، افزود: نباید انتظار داشته باشیم تمام آنچه امروز بیان شد در مدت زنان کوتاهی رفع شود مهم اینست همه باهم و بصورت هم‌افزا در حل مشکلات مردم کوشا باشیم.

ورمقانی از انسجام مردم عزيز کردستان در جنگ ۱۲ روزه آمریکای جنایتکار و رژیم جعلی صهیونیستی تشکر کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در این نشست وعده داد در تمام شهرستانها جلسات مشابهی با تشکل‌ها داشته باشد.