تفکر جهادی باید به نسلهای آینده منتقل شود

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان؛ علیاکبر ورمقانی روز شنبه۲۷ اردیبهشت در مراسم اختتامیه مرحله استانی جشنواره جهادگران و طلایهداران اقتصاد مقاومتی، ضمن گرامیداشت سالگرد سفر مقام معظم رهبری به استان و تسلیت سالگرد شهادت رییس جمهور و شهدای خدمت، اظهار داشت: هرگاه با تفکر جهادی حرکت کردهایم موفق بودهایم لذا کمک به این تفکر، بسیار ارزشمند است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در روزهایی که سپاه و ارتش ما درگیر جنگ رو در رو با ضد انقلاب بود، جهاد سازندگی با فرهنگ، کار و عمل جهادی توانسته بود در جبهە مردمی موفق باشد.
ورمقانی تاکید کرد: خدمت صادقانه، مردم را در کنار دولت و حکومت نگه میدارد بویژه که مردم کردستان بسیار قدرشناس و همراه هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، افزود: تفکر جهادی در جهادگران ریشه دوانده و ما هم در دولت خدمتگزار دکتر پزشکیان، در کنار شما خواهیم بود.
در پایان این مراسم از طلایهداران اقتصاد مقاومتی استان در حوزههای مختلف تقدیر و لوح و تندیس این جشنواره به نمایندگی استانداری کردستان به علیاکبر ورمقانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اهدا شد.