توسعه زیرساختهای ارتباطی نیاز جدی استان کردستان

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، “آرش زرهتن لهونی” امروز یکشنبه ۵مرداد، در نشست ستاد بزرگداشت اربعین حسینی که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و استانداران مرزی به صورت وبینار پیرامون زیرساختهای ارتباطی اربعین در محل سالن جلسات شهدای گمنام برگزار شد، اظهار کرد: کردستان به عنوان یکی از استانهای مرزی و گذرگاه اربعین، امسال برای چهارمین سال متوالی، افتخار میزبانی شایسته از زوار اربعین رادارد.
وی با اشاره به شرایط مطلوب آب و هوایی و جغرافیایی، استقبال گرم مردم استان و امنیت بالای کردستان برای تردد زوار، گفت: این مراسم معنوی جلوهای از همبستگی و تقویت انسجام ملی است.
استاندار کردستان به مشکلات زیرساختی استان در حوزه ارتباطات گریزی زد و خواستار رفع این مشکلات از مرکز در راستای رفاه مردم و زائران شد.
زرهتن لهونی با بررسی آخرین وضعیت زیرساخت های ارتباطی جاده مریوان تا مرز باشماق مسیر تاکید کرد: در ایام اربعین، توسعه و بهبود زیرساختهای ارتباطی و آنتندهی یکی از اقدامات مهم برای تسهیل ارتباط زائران است.
وی توسعه زیرساختهای ارتباطی مرزها، ایجاد پوشش جادهای مناسب و ارائه خدمات فناورانه را از وزیر ارتباطات خواستار شد.
طبق اظهارات استاندار کردستان، با رفع مشکلات ارتباطی، زائران استانهای شمالغرب و تعدادی از استانهای مرکزی ، مسیر کردستان را بهعنوان کوتاهترین و امنترین راه برای تشرف به عتبات عالیات انتخاب خواهند کرد.
زرهتن لهونی ادامه داد: در محور سنندج – مریوان که مسیر اصلی زائران به سمت مرز باشماق و کربلا است، بیش از ۵۰ درصد مسیر فاقد پوشش مناسب تلفن همراه است، که نگرانیهای جدی برای زائران بهویژه در مواقع اضطراری بهدنبال دارد.
استاندار کردستان با اشاره به مسیرهای جایگزین نیز گفت: در مسیر دیواندره – سنندج نیز با مشکل جدی آنتندهی مواجه هستیم و در محورهای بیجار – دیواندره، بیجار – زنجان و همچنین سقز – مریوان نیز گپهای ارتباطی سه تا پنج کیلومتری با عدم آنتندهی وجود دارد که بایستی بهصورت فوری برطرف شود.