معاون استاندار کردستان: ارتباط دانشگاه با مدیریت کلان کشور و حوزه حکمرانی برقرار شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، مهدی رمضانی روز چهارشنبه در آیین آغاز بکار طرح تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری استانها) در دانشگاه کردستان اظهار داشت: حمایت رهبری معظم انقلاب از جامعه نخبگان و دانشگاهی کشور که با جملاتی تظیر«تا پای جان از حرکت علمی کشور و نخبگان حمایت خواهم کرد»، تکلیف را بر همه مسوولان روشن کرده و وظیفه داریم از رشد شتابان علمی حمایت کنیم.
وی بر لزوم جبران عقب ماندگی علمی و عملی در دانشگاه ها و کشور تاکید کرد و افزود: باید حوزه های جدید علمی را کاوش کنیم و آنهایی که متناسب با نیازهای اصلی ما در کشور و در استان کردستان است را اولویت دهیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان از حرکت دانشگاه ها به سمت نیازسنجی جامعه و کشور ابراز خرسندی کرد و افزود: باید بر اساس نیازها و نظام مسائل حکمرانی، حرکت کنیم و این مهم مطالبه ما از جامعه دانشگاهی است.
رمضانی با بیان اینکه در فضای نوآوری هم باید نوآورانه تر عمل کنیم، اضافه کرد: نوآوری نباید صرفا به موضوعات اقتصادی خلاصه شود، بلکه نیاز است قبل از پرداختن به مسائل اقتصادی و رونق کسب و کار، موضوع توسعه فرهنگی را در جامعه نهادینه کرد و سبک فکری، زندگی و مدل اندیشیدن را تغییر داد و نسبت به آفات فکری و فرهنگی مصونیت ایجاد کرد.
وی طرح تانا را در راستای شتاب بخشی به حرکت علمی کشور و حل مسائل دانست و ادامه داد: در قالب همین طرح، ۱۰۴ نیاز دستگاه های استان برای عرضه به شرکت های دانش بنیان احصا و ۶۹ راه حل نیز در نظر گرفته شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان یادآور شد: ما به عنوان مسوول باید از جامعه دانشگاهی مراقبت کرده و توقع داریم نخبگان و دانشگاهیان نیز به عنوان سرمایه علمی کشور، نسبت به این آب و خاک تعصب داشته باشند و از خدمت به مردم کوتاهی نکنند.