پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴ , ۰۳:۰۳:۱۹
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۴/۱۸ ساعت ۲۰:۳۰
لینک کوتاه مطلب:

هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی کلید تحقق شعار سال است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان گفت: تحقق شعار سال نیازمند تعامل و هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی است و باید در این راستا از ظرفیت‌های موجود به خوبی استفاده کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، ارسلان ازهاری روز چهارشنبه در جلسه میز خدمت که در راستای تحقق شعار سال (سرمایه‌گذاری برای تولید) برگزار شد، اظهار داشت: ورود سرمایه‌های خرد و کلان به حوزه تولید، نقشه راه رفع موانع تولید، کاهش نرخ بیکاری و توسعه استان است لذا باید به در کانون برنامه‌ریزی بخش دولتی و خصوصی قرار گیرد.

وی گفت: بهبود وضعیت اقتصادی استان و رونق تولید نیازمند مشارکت و سرمایه‌گذاری مردم در تولید است، لذا حمایت از تولیدکنندگان و فعالین اقتصادی جزء برنامه‌های اصلی نظام تدبیر در استان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اضافه کرد: به همین منظور در جلسه امروز مشکلات و موانع ۹ طرح سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف با حضور متقاضیان بررسی شد و مقرر گردید دستگاه‌ها تخصصی با رعایت ضوابط قانونی، تسهیل‌گری و مساعدت لازم جهت اجرا و توسعه طرح‌های مذکور را انجام دهند.

ازهاری در بخش دیگر سخنان خود بر سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی برای ایجاد و گسترش زنجیره ارزش تاکید و به اهمیت بالای این موضوع اشاره کرد.