سه شنبه ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ , ۱۳:۳۵:۰۵
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۱/۳۰ ساعت ۱۲:۰۰
لینک کوتاه مطلب:

«سرمایه‌گذاری برای تولید» مرهمی بر زخم کهنه‌‌ بیکاری در کردستان

استاندار کردستان گفت: بیکاری  همچنان چالش اصلی کردستان است کمااینکه سرمایه‌گذاری در تولید باعث ایجاد فرصت‌های جدید شغلی و کاهش این معضل در استان خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، “آرش زره‌تن لهونی” روز شنبه ۳۰ فروردین در اولین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان در سال ۱۴۰۴، که در محل سالن جلسات شهدای گمنام استانداری برگزارشد، اظهار داشت: در سال گذشته این کارگروه در پنج ماه آخر سال، جلسات مستمری برگزار کرد که جای تقدیر دارد.

وی با اشاره به اینکه بیکاری  همچنان چالش اصلی کردستان است ادامه داد: تمرکز این کارگروه و سایر کارگروه‌های حوزه اقتصادی در سال ۱۴۰۴ باید روی این موضوع متمرکز باشد، چراکه این امر مورد تاکید مقام معظم رهبری است و نامگذاری های چند سال اخیر در حوزه اقتصادی هم در همین راستا است.

وی سرمایه گذاری را موضوع بسیار مهمی در رونق اقتصاد برشمرد و گفت: با توجه به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» امیدواریم امسال عملکرد قابل قبولی در این راستا داشته باشیم.

طبق اظهارات استاندار کردستان، اکنون مصارف بانکی استان نسبت به منابع قابل قبول است اما نباید به صددرصد هم اکتفا کنیم چون شرایط  کردستان از لحاظ مصارف نسبت به سایر استان‌ها متفاوت است.

زره تن لهونی با بیان اینکه  منابع بانکی باید تقویت و راهکارهای این امر تدبیر شود، افزود: بانک‌ها باید منابع خود را تقویت کنند و مجموعه مدیریت استان و دولت در چهارچوب قانون به تحقق این پروسه درکنار بانک‌ها کمک کنند.

وی با بیان اینکه صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری از اولویت های استان است عنوان کرد: تاکنون انتظارات استان برای صدور مجوز سرمایه‌گذاری اتفاق نیفتاده و باید با انرژی و تلاش بیشتری مشکلات پیش روی این حوزه یابد تا پروسه صدور مجوزها تسریع شود.

استاندار کردستان با اشاره به اهمیت فراهم نمودن شرایط برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه انرژی خورشیدی افزود: امید است با هموار کردن این مسیر، تا پایان سال نیروگاه‌های وسیع و بزرگی در استان ایجاد شود.

زره‌تن لهونی در ادامه قانون ساماندهی تجارت مرزنشینان را از قانون‌های آماده اجرا در استان‌های مرز نشین عنوان کرد و گفت: بایستی تلاش شود در کمترین زمان ممکن زیرساخت‌های آن فراهم و این قانون اجرایی شود.