چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ , ۰۳:۵۹:۱۷
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۴/۳۱ ساعت ۲۱:۳۰
لینک کوتاه مطلب:

مولدسازی پشتوانه‌ای مالی برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و تعریف طرح‌های جدید است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، مولدسازی اموال مازاد و سرمایه‌‌های راکد دولت را پشتوانه مالی مناسبی برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی بالا و تعریف طرح‌های ضروری قلمداد کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، کیومرث حبیبی روز سه‌شنبه ۳۱ تیرماه در جلسه کمیته تخصصی مولدسازی دارایی‌های دولت در استان که با حضور معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی استاندار کردستان و سایر اعضای کمیته در محل سالن جلسات معاونت عمرانی برگزار شد، اظهار داشت: مولدسازی دارایی‌ها مازاد دولتی با هدف افزایش بهره‌وری، تقویت پتانسیل شهری و برگشت سرمایه‌های دولت به چرخه توسعه در استان اجرایی شده است.

وی گفت: ۲۰ درصد منابع حاصله از محل مولدسازی اموال مازاد ادارات با نظارت استاندار در استان هزینه می شود اما برخی از سازمان‌ها همچون آموزش و پرورش که با مسائل و چالش‌های حادی روبه‌رو هستند مشمول این قائده نمی‌باشند.

معاون عمرانی استاندار کردستان با بیان اینکه تعدادی از فضاهای اداری نقاط باکیفیت شهری را حبس کرده‌اند، تصریح کرد: فضاهای اداری مازاد دستگاهها که در قلب تجاری و نقاط مهم شهر سنندج و سایر شهرهای استان قرار گرفته‌اند هیچگونه توجیه اقتصادی از جنبه عقلانیت اقتصادی و ارزش منطقه‌ای ندارند لذا مولدسازی این اموال جزء الویت‌های تیم مدیریتی استان است.

حبیبی در ادامه خطاب به مدیران دستگاه اجرایی استان گفت: با بررسی دارایی‌های در اختیار خود و پالایش نحوه استفاده از آن و معرفی دارایی‌های مازاد به دبیرخانه کمیته در راستای توسعه استان و صیانت از منافع مردم گام بردارید.

 

منافع استانی بر منافع سازمانی ارجحیت دارد

محمد ملک، معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی استاندار کردستان نیز در این نشست، اظهار داشت: گاهی اوقات تعصب سازمانی مانع دیدن منافع مردم می‌شود و منافع سازمانی بر منافع استانی ارجحیت پیدا می‌کند که این موضوع یکی از خطا‌های مدیریتی به شمار می‌رود.

وی افزود: ماندگاری ساختمان‌های اداری در برخی از نقاط باکیفیت شهر سنندج موجه نیست، مولدسازی این فضاها در تحول سیمای و منظر شهری سنندج انقلابی ایجاد خواهد کرد.

ملک تاکید کرد: ضروریست نسبت به اموال مازاد دولتی تغییر رویکرد داشته باشیم چرا که مولدسازی دارایی‌ها مازاد و راکد دولتی، توسعه، گردش مالی، زیباسازی شهری، ایجاد اشتغال و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برای استان به همراه دارد.

وی با اشاره به اینکه نگه‌داری برخی از ساختمان‌ها برای ادارات بار مالی اضافه ایجاد می‌کند، گفت: معاونین توسعه دستگاه‌های اجرایی باید به درستی مفهوم مولدسازی را درک کنند و آن را به فرصت و منفعت بلند‌ مدت برای سازمان تبدیل کنند.

گفتنی است که؛ در این جلسه ۲۰ مورد از املاک مازاد سازمان آموزش و پرورش استان و ۲۸ مورد از املاک مازاد دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت که بنا به رٲی اعضای کمیته تصمیمات لازم اخذ گردید.