سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ , ۰۱:۱۴:۲۴
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۸/۲۶ ساعت ۲۲:۲۵
لینک کوتاه مطلب:

نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها باید بسترساز تربیت نسل پرسشگر و مطالبه‌گر باشد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دستگاه‌های مختلف کشور همواره به‌عنوان پایگاهی فرهنگی و تکیه‌گاهی فکری برای مدیران و کارکنان نقش‌آفرینی کرده و در دانشگاه‌ها نیز باید زمینه‌ساز تربیت نسلی پرسشگر و مطالبه‌گر باشد.

به گزارش روابط‌عمومی استانداری کردستان، علی‌اکبر ورمقانی روز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ در مراسم تکریم و معارفه نمایندگان ولی فقیه در دانشگاه‌های کردستان و پیام‌نور اظهار داشت: قشر دانشجو علاوه بر روحیه پرسشگری، اهل مطالبه‌گری است و لازم است پاسخ‌های مستدل و قانع‌کننده به پرسش‌ها و دغدغه‌های آنان ارائه شود؛ از این‌رو نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری می‌تواند نقطه تعادل میان فضای علمی و فرهنگی دانشگاه‌ها باشد.

وی تأکید کرد: این نهاد با ارتباط مستمر و مستقیم با اساتید و دانشجویان می‌تواند منشأ هم‌افزایی فرهنگی و تقویت فضای معنوی دانشگاه‌ها باشد.

ورمقانی افزود: تعامل سازنده نمایندگان ولی فقیه در دانشگاه ها با دانشجویان و اساتید، موجب تقویت فضای احترام و گفت‌وگو شده است.

در پایان این مراسم، از خدمات حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب حاتمی قدردانی و حجت‌الاسلام والمسلمین عابدین رستمی به‌عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان معرفی شد.

همچنین ضمن تقدیر از تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین سید صدرالدین محمودی، حجت‌الاسلام محمد میدانچیان به‌عنوان نماینده ولی فقیه در دانشگاه پیام‌نور کردستان منصوب شد.