چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ , ۲۱:۳۴:۴۷
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۳/۲/۵ ساعت ۲۱:۴۰
لینک کوتاه مطلب:

 معاون استاندار در نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال:

بستر نقش‌آفرینی شرکت‌های فن‌آور در تولید فراهم شود/ لزوم توسعه مراکز آموزش دیجیتال در کردستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با تاکید بر لزوم ایجاد مراکز آموزش دیجیتال در استان، گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در کردستان بستر توسعه اقتصاد دیجیتال دنبال می‌شود.

 

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان؛ “علی نوری” در نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال کردستان، که شامگاه روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه جاری با حضور معاون وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در محل سالن جلسات شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با اشاره به نقش نظام آموزش و پرورش در توسعه و پیشرفت کشور، اظهار کرد:  لازمه تحول زیرساختی و اساسی در کشور، برتری نظام آموزش و پرورش به سایر حوزه‌هاست.

نوری با بیان اینکه استان کردستان یکی از استان های ثروتمند و غنی کشور است، افزود: کردستان یکی از ۱۰ استان ثروتمند ولی کم برخودار کشور است اما به معنای محرومیت کردستان نیست.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد برخی از مسئولین نسبت به محرومیت استان کردستان را باید تغییر داد، گفت: تمام سعی و تلاش مان به همراه استاندار محترم کردستان این بوده که این رویکرد و طرز تفکر را نسبت به کردستان تغییر دهیم و در طول دو سال اخیر این مهم تحقق پیدا کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به نگاه ویژه مسئولین کشوری نسبت به استان کردستان، اظهار داشت: در سفر دوم ریاست جمهوری به استان کردستان، بیشترین میزان تخصیص اعتبار را شاهد بودیم.
نوری با بیان اینکه فعالیت های مختلف در حوزه اقتصادی استان در طول دو سال اخیر نتیجه ی مطلوبی داشته است، گفت: در حوزه ی گردشگری و کشاورزی توسعه و پیشرفت های بسیار خوبی رقم خورده است و امیدواریم زمینه توسعه و پیشرفت استان با این فعالیت ها اتفاق بیافتد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه توسعه مهارت های دیجیتال یکی از حلقه های مفقوده ی بین بخش تولید و اقتصاد در استان است، تصریح کرد: در خصوص ایجاد مراکز آموزشی دیجیتال اقدامات اساسی و زیرساختی صورت گیرد تا زمینه توسعه استان فراهم شود.

نوری اظهار کرد: در قالب برنامه هفتم توسعه، سعی و تلاش براین است که با حضور میدانی دانش آموزان، دانشجویان و فارغ التحصیلان از روند چرخه تولید در کشور اطلاع پیدا کنند.

وی با اشاره به توسعه کسب و کار روستایی، افزود: توسعه و شروع کسب و کار را از روستاها شروع می‌کنیم، ایجاد پلتفرم بومی(خاصتا کردی) با محوریت فعالیت های کشورهای منطقه باید یکی از جنبه های عملیاتی مدیران قرار بگیرد.

معاون استاندار کردستان بر ضرورت حضور شرکت های فناور در تولید و اشتغال تاکید کرد و گفت: ورود به مقوله توسعه و پیشرفت بدون توجه به دانش و اقتصاد دانش محور محقق نخواهد شد.