با حضور معاون استاندار ؛
احیای شورای هماهنگی روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی در کردستان/ نقش کلیدی روابطعمومی ها در اقناع افکار عمومی و اعتلای نظام ارتباطی/ روابط عمومی، بازوی توانمند مدیران در ارتباطات درون و برون سازمانی است
به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، “مهدی رمضانی” امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی استان که در محل سالن شهدای گمنام برگزار شد، از تلاشها و فعالیتهای فکری و رسانهای روابطعمومیهای استان قدردانی کرد و اظهار داشت: روابط عمومی پل ارتباطی سازمان با افکار و تمایلات مخاطبان جامعه است.
وی با بیان اینکه نقش روابط عمومیها در دستگاهها و سازمانهای دولتی و خصوصی بسیار پیچیده است، تصریح کرد : زمانی میتوانیم در تعریف روابط عمومی موفق و پویا به آن نقطه اصلی و هدف غایی دستیابیم که جامعه مخاطب آن سازمان را نسبت به خبرها و مطالبی که در آن بستر منتشر میکنیم قانع و ترغیب به پیگیری آن مطلب کنیم.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه روابط عمومی پل ارتباطی یک سازمان با افکار، نگرش ها و تمایلات و سلائق مخاطبان خاص و عام یک جامعه است، تصریح کرد: بازخورد اقدامات سازمان به مدیران و مسوولان و از طرفی اقناع و ترغیب مخاطبان به منظور مشارکت همه جانبه و ایجاد سرمایه اجتماعی، ایجاد انگیزه و پیوند مدیران با مخاطبان است.
رمضانی با اشاره به اینکه هیچ سازمانی بدون روابط عمومی غنی و قوی ، به اهداف خود نمیرسد، افزود:در این فضای جنگ رسانهای، ادراکی و حرفهای که در تمام دنیا جریان دارد اقناع سازی مخاطب تاثیر فوقالعاده مهمی دارد و چنین رویهای بسیار ماموریت سخت و از جمله رسالت بارز مسئولین روابط عمومیها است.
وی امیدآفرینی، اقناع و اعتماد سازی را ازوظایف مهم روابطعمومیها برشمرد و افزود: کار تبیینی در قالب مسئولیت روابط عمومیها در نظام جمهوری اسلامی ایران به مراتب سختتر از دیگر نقاط دنیا است چراکه ما نظامات رقیبی داریم که مانع از دیدهشدن کارهای ما میشوند و نمیخواهند جامعه ما امیدوار شود.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: امید کلیدواژه زنده بودن و پویایی هر جامعهای است اگر امید از آحاد مردم سلب شود آن جامعه به مقصد نامعلومی سوق داده میشود.
رمضانی یاد آور شد: جایگاه روابط عمومیها باید به خوبی درک شود که متاسفانه در این زمینه ضعفهایی در سطح کشور و به تبع استان داریم که بایستی برطرف شود.
وی سنجش و ارزیابی عملکرد روابط عمومیها توسط کارشناسان ، اساتید دانشگاهی ،نخبگان و صاحب نظران کارآمد در حوزه رسانه را الزامی دانست و گفت: برخی روابط عمومیها در نظر خود احساس میکنند که خبرهایشان مخاطب دارد اما متاسفانه بسیار بیکیفیت، بدون مهارت و ناشیانه در حد کلمات تکراری و بسیار مبسوط و بدون توجه به عناصر خبری فقط برای رفع تکلیف، منتشر میکنند.
رمضانی تاکید کرد: دانش روز و تکنولوژی باید در ارتقاء عملکرد روابط عمومیها بکارگیری شود و این قشر فرهیخته باید با جامعه هدف ارتباط موثر داشته و همچنین در معرفی سازمان مطلوب عمل کند.
وی در ادامه مخاطب شناسی را یکی از وظایف اصلی روابط عمومی ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی با استفاده از ابزارها و فعالیت های خاص حرفه ای به ایجاد سازش و تفاهم بین سازمان و گروه های مخاطب دست می یابد و از رهگذر این گونه فعالیت ها می تواند فرهنگ صحیح و پویا را تبلیغ کند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با ذکر اینکه روابط عمومیها بازوان اصلی مدیران دستگاهها هستند، افزود: متاسفانه امروزه روابط عمومی از رسالت واقعی خود دور شده است و باید در مورد نفوذ اجتماعی و خبرهایی که در حوزه روابط عمومی تهیه میشود کار آماری به صورت جدی با درنظرگرفتن کمیت و دقت انجام شود و بررسی کنیم تا پوشش این اخبار در جامعه چه میزان تاثیر گذاری داشته است.
گفتنی است در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، نظرات و راهکارهای اعضای جلسه پیرامون برگزاری همایش روز گرامیداشت روابط عمومی ها مورد بحث قرار گرفت.
این همایش یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در استاندار ی و با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان برگزار می شود.