معاون استاندار:
ضرورت ورود نسل جوان و قشر دانشجو برای گرهگشایی از مسائل استان / حرکت بموقع و متناسب با موقعیت مستلزم آگاهی روزآمد است
به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، مهدی رمضانی، روز یکشنبه(۱۸ آذر) در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که در محل تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، در بررسی تاریخ سیاسی معاصر، قشر دانشجو به عنوان قشری پیشرو، جدی، متفکر و با واکنش سریع شناخته میشود، اظهار داشت: اگر شهامت، سرعت عمل و حرکت دانشجویان در آذر ۱۳۳۲ نبود، سایر گام ها و مراحل منجر به پیروزی انقلاب شکل نمیگرفت و در حقیقت حلقه اول تشکیل نظام جمهوری اسلامی همین جنبش دانشجویی بود.
وی با بیان اینکه بن مایه حرکت جنبش دانشجویی عنصر “آگاهی” بود، گفت: موقعیتشناسی و حرکت به موقع از ویژگیهای جنبشهای دانشجویی است که دانشجویان ما در ۷۱ سال گذشته که از شهادت سه دانشجوی آذر ۱۳۳۲ گذشته، عالم به زمان بودن خود را اثبات کردهاند و با زمان شناسی صحیح در موقعیت های گوناگون، نقش آفرینی مؤثر داشتهاند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تاکید کرد: در حال حاضر با عنایت به سرعت تحولات، این آگاهی ضمن بروزرسانی، به درستی تحلیل شود تا در گرهگشایی از مسائل جامعه و حکمرانی در ابعاد ملی و فراملی موثر واقع شود.
رمضانی علم را عامل عزت آفرینی و استقلال برای ایران اسلامی برشمرد و گفت: دانشجو باید در کنار و در موازات تحصیل علم به مسائل پیرامونی نیز توجه کرده و برای مسائل راهکار و نسخه ارائه دهد و این انتظاری جدی است که نظام جمهوری اسلامی از دانشگاه و نهاد علم دارد.
رمضانی با اشاره به اینکه ایستایی، بیتفاوتی و بیتوجهی به نخبگان از عوامل پسرفت است، افزود: نسل جوان و قشر دانشجو پر از ایده، مستقل، با اراده و شجاع هستند که مشورت گرفتن از آنان باعث افزایش سرعت و کیفیت مدیریت و حکمرانی می شود.
وی با بیان اینکه در بعد بینالمللی شاهد اتفاقات و رویدادهایی هستیم که نمیشود به آن بی تفاوت بود، مهمترین مسئله منطقه مربوط به تحرکات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی و سقوط حکومت بشار اسد در سوریه است، گفت: تحلیل و تفسیر این موضوع در جامعه دانشگاهی انجام گیرد و در زمینه جنایات صهیونیستها نسبت به غزه و لبنان باید فضای گفتگو با رویکرد بررسی تاثیر و تاثرها از این رویدادها شکل بگیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان به گفتمان وفاق در دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: در بعد سیاست داخلی هم از جامعه دانشگاهی انتظاراتی مطرح است و یکی از مصادیق آن پیوسته نگری گفتمان های دولت های گذشته در کنار و بمنزله تکمیل کننده همدیگر برای شکل گیری یک قدرت تمدنی برای ایران است و نه رویکردهای حذفی و تقابلی!
وی همچنین اذعان کرد:گفتمان “وفاق ملی” امروز رویکرد دولت و رئیس جمهور محترم است که جزء ضرورت های کشور و موجب هم افزایی انرژی های طبقات و صنوف مختلف جامعه است، در همین رابطه دانشجویان و تشکل های دانشگاه باید در یک فضای آزاد نسبت به کیفیت تحقق حداکثری آن نظریه پردازی کنند.