سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ , ۱۷:۵۷:۲۷
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ ساعت ۱۹:۵۰
لینک کوتاه مطلب:

معاون استاندار:

شهرک صنعتی شماره ۲ در بیجار ایجاد می‌شود / منابع آبی فعلی سد سیازاخ مغفول مانده است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: با توجه به ظرفیت شهرستان بیجار از لحاظ مواد معدنی ایجاد شهرک صنعتی شماره ۲ می‌تواند نقش بسزایی در توسعه و ایجاد شغل پایدار در شهرستان داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان: کیومرث حبیبی امروز یکشنبه(۱۶ دی) در جلسه کارگروه امور زیربنایی استان که در محل سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: با توجه تخصصی بودن کارگروه امور زیربنایی، باید موضوعات و طرح‌ها به صورت تخصصی و با حساسیت بررسی شود.

 

وی در رابطه با طرح ایجاد شهرک صنعتی شماره ۲ بیجار به عنوان مهمترین دستورکار جلسه، افزود: شهرستان بیجار یکی از شهرستان‌های غنی استان از لحاظ مواد معدنی است و ایجاد این شهرک با داشتن بیش از ۳۰۰ واحد تولیدی، کمک شایانی به توسعه صنعتی بیجار خواهد کرد.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان تصریح کرد: شهرستان بیجار به دلایل مختلف از جمله نبود شغل پایدار دچار فقر جمعیتی شده است، لذا می‌طلبد با ایجاد شهرک‌های صنعتی میان مقیاس و بزرگ مقیاس، به صنعتی‌شدن استان و شهرستان و ایجاد اشتغال پایدار کمک کنیم.

حبیبی بر تامین آب صنایع موجود در بیجار تاکید کرد و گفت: متاسفانه منابع آبی فعلی سد سیازاخ یکی از پروژه‌های کلان مغفول مانده استان است که به دلیل عدم احصای نیاز شهرستان‌های بیجار و دیواندره، تاکنون از این ظرفیت استفاده نشده است، بنابراین می توان با بهره‌گیری از این منابع کمبود آبی این دو شهرستان جبران کرد.

وی در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: نگاه ما در اجرای طرح‌ها، حفاظت از محیط‌زیست است و در کنار آن با آینده‌نگری و توسعه‌نگری با ایجاد چنین شهرک‌های صنعتی در استان موافق هستیم.

شایان ذکر است که در این جلسه، ۱۹ طرح اعم از ایجاد شهرک صنعتی شماره ۲ بیجار، واحد‌های پذیرایی و انواع غذاخوری‌های منفرد بین‌راهی، تکثیر و پرورش اسب، پرورش مرغ گوشتی، بسته‌بندی حبوبات، غلات و برنج، محصولات بتنی غیر مسلح از بتن معمولی، پرورش ماهیان سردابی، تولید محصولات سبزی و صیفی در گلخانه، احداث نیروگاه خورشیدی، پرورش گوسفند داشتی، ذخیره‌سازی و نگهداری مواد غذایی و محصولات کشاورزی و تثبیت و تغییر کاربری ساخت‌وسازهای انجام گرفته در اراضی زراعی  و باغی به عنوان دستورکار مطرح شد که ۱۸ مورد به تصویب رسید .