شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ , ۱۷:۲۷:۴۶
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۳/۱۲/۲۵ ساعت ۱۲:۳۰
لینک کوتاه مطلب:

روز قدس نماد وحدت جهان اسلام است

استاندار کردستان با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و مقاومت مردم غزه ، اظهار داشت: با توجه به تحولات منطقه روز قدس امسال متفاوت تر از سالهای قبل است.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان؛ آرش زره‌تن لهونی در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی روز جهانی قدس، ضمن قدردانی مجدد از حضور پررنگ و باشکوه مردم استان و مسؤولان در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، گفت: حضور پرشور مردم علیرغم وجود مشکلات اقتصادی، نشان داد که مردم در هر شرایطی پای نظام ایستاده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: اهمیت روز جهانی قدس بر کسی پوشیده نیست و این روز که تدبیر حضرت امام (ره) بود به نمادی از وحدت نه تنها در میان مسلمانان بلکه میان تمام آزادی‌خواهان جهان تبدیل شده است.

زره‌تن لهونی در ادامه یادآور شد: مقام معظم رهبری بر هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن راهپیمایی روز قدس تاکید داشته‌اند و امسال باید ویژه‌تر به آن بپردازیم.

استاندار کردستان از شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی شهرها و دستگاه‌های اجرایی خواست در فضاسازی محیطی پای کار باشند.