سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ , ۲۳:۴۱:۲۳
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۱/۹ ساعت ۱۶:۳۰
لینک کوتاه مطلب:

تأکید بر نظارت مستمر ستاد خدمات سفر و ارتقای امنیت و رفاه مسافران نوروزی / تداوم تعطیلی پنجشنبه‌ها در کردستان

استاندار کردستان گفت: با توجه به موج دوم سفرهای نوروزی، دستگاه‌های عضو ستاد خدمات سفر نظارت های خود را در نیمه دوم تعطیلات افزایش دهند و تمهیدات لازم برای اسکان اضطراری مسافران نوروزی را بیاندیشند.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، “آرش زره‌تن لهونی” روز شنبه ۹ فروردین در جلسه ستاد خدمات سفر که در محل سالن شهدای گمنام برگزار شد، اظهار کرد: در آستانه نیمه دوم تعطیلات نوروزی  و اتمام ماه مبارک رمضان هستیم لذا شاهد افزایش حضور گردشگران در استان خواهیم بود.

وی هم افزایی و هماهنگی بیشتر  ستاد اجرایی خدمات سفر را در این ایام ضروری خواند و گفت: با توجه به اینکه دور دوم سفرهای نوروزی در حال انجام است، دستگاه های عضو ستاد خدمات سفر باید نظارت های خود را در نیمه دوم تعطیلات افرایش دهند.

استاندار کردستان میزبانی مطلوب و شایسته در موج دوم مسافران نوروزی متناسب با فرهنگ استان را وظیفه همه دستگاه‌ها و ادارات عنوان کرد و افزود: تمهیدات لازم برای اسکان اضطراری مسافران اندیشیده شود.

زره‌تن لهونی ادامه داد: در حال حاضر ۹۶ مدرسه برای اسکان مسافران در استان تجهیز شده است اما دستگاه‌های متولی  مدارس بیشتری را در اختیار مسافران قرار دهند.

وی به وضعیت جاده‌ها و ترافیک شهرهای استان گریزی زد و گفت: این معضل آزاردهنده است و باید وضعیت جاده‌های برون شهری که اولویت استان است و همچنین جاده‌های درون شهری با مطالعه به صورت کلی و کارشناسی شده، بررسی شود.

بررسی وضعیت سوخت، عرضه بنزین، رستوران‌‌های بین راهی، اقامتگاه‌ها، هتل‌ها و تامین امکانات درمانی در ایام نوروز از دیگر مواردی بود که استاندار کردستان به آن اشاره و بر نظارت مستمر این امور تاکید کرد.

زره‌تن لهونی رویدادها و جشن‌های فرهنگی را ظرفیت خوبی برای استان اعلام کرد و گفت: زیرساخت‌های استان متناسب با ظرفیت‌های گردشگری آماده شود و امسال باید اقدامات اثربخشی در این زمینه صورت بگیرد تا گردشگران با رضایت کامل از استان ما خارج شوند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته در جلسه شورای تحول اداری استان تصمیمی مبنی بر تعطیلی ادارات در روزهای پنجشنبه‌ گرفته شد واکنون مصوبه مذکور تا تصمیم بعدی این شورا جاری است و ادامه دارد.

استاندار کردستان بر تکریم ارباب و رجوع توسط مدیران و مجموعه ادارات و دستگاه‌ها تاکید کرد و افزود: پرسنل ادارات دو روز در هفته تعطیل هستند لذا توقع داریم پنج  روزی که در ادارات حضور دارند با مردم داری، کار شهروندان را پیگیری کنند.

زره‌تن لهونی با اشاره به اینکه پروژه‌های ملی عمرانی کردستان تخصیص ۶۵ درصدی داشته‌اند، اما تخصیص ۶۸.۵ درصدی استانی را شاهد بودیم، یاد آور شد: کردستان جزو پنج استان برتر کشور در این زمینه بوده است.

وی تخصیص اعتبارات هزینه‌ای استان را ۱۱۰ درصدی اعلام کرد و گفت: ماده ۵۰ همه دستگاه‌های استان پرداخت شد.

استاندار کردستان با بیان اینکه سیاست نظام حاکمیت توجه به استان‌های کم برخوردار است همواره باید بکوشیم کردستان را با حمایت مردم و مسئولین به موقعیتی بهتری از اکنون برسانیم، از تشکیل شورای توسعه برای کاهش فاصله کردستان با استان‌های دیگر خبر داد.