سه شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ , ۱۶:۴۸:۱۵
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۲/۷/۹ ساعت ۱۶:۱۴
لینک کوتاه مطلب:

استاندار کردستان در بازدید از کارخانه گندله‌سازی کردستان:

کردستان را با لحاظ الزامات زیست‌محیطی به سرعت به سمت صنعتی شدن می‌بریم

استاندار کردستان گفت: صنعتی شدن استان با لحاظ تمام الزامات زیست محیطی و حفاظت از منابع طبیعی به سرعت در حال تحقق است.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، اسماعیل زارعی کوشا روز یکشنبه در بازدید از کارخانه گندله سازی کردستان در حسن آباد یاسوکند اظهار کرد: یکی از اولویت های دولت توجه به زنجیره‌های ارزش، به ویژه در فرآوری ذخایر معدنی و جلوگیری از خام فروشی است و اقدامات خوبی در ۲ سال گذشته در این خصوص انجام شده است.

وی با بیان اینکه با حمایت دولت و وزارت صمت، در شرق استان سرمایه گذاری های خوبی در زمینه معدن در حال انجام است، افزود: فاصله محرومیت استان با جلب نگاه و توجه ویژه دولت و سرمایه گذاران برطرف می‌شود و این عزم در دولت سیزدهم به خوبی قابل مشاهده است.

استاندار کردستان یادآور شد: سال گذشته ۶ هزار و ۲۱۴ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به استان تخصیص یافت که بیش از مجموع اعتبارات ۱۱ سال قبل از آن است که نشان از توجه ویژه دولت به استان دارد.

زارعی کوشا رتبه بودجه استان را در سال گذشته ۲۴ و امسال ۱۰ اعلام کرد و گفت: در سفر رییس جمهور به کردستان ۱۷ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب شد و در سفر بعدی که به زودی انجام خواهد شد، بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح می شود که بی سابقه است.

رفع مشکل برق کارخانه گندله سازی کردستان، پوشش اینترنت و تلفن همراه مسیر بیجار و یاسوکند و پیشرفت ۵۰ درصدی کارخانه گندله سازی کردستان و اتمام آن در سال آینده از دیگر مواردی بود که زارعی کوشا به آن اشاره داشت.

در این بازدید همچنین خط ۲۰ کیلوولت دومداره اختصاصی کارخانه گندله سازی کردستان به طول ۹ کیلومتر مورد بهره برداری قرار گرفت و کمربند سبز کارخانه گندله‌سازی کردستان نیز با حضور استاندار کردستان کلنگ زنی شد.

کارخانه گندله‌سازی بیجار با ظرفیت سالانه ۹۲۰ هزار تن گندله راه اندازی خواهد شد.

این طرح از سال ۱۴۰۰ شروع شده و هزینه ثابت برای اتمام آن ۲۱ هزار میلیارد ریال است.

مساحت زمین این طرح ۲۸ هکتار با مصرف سالیانه ۱۳۷ هزار مترمکعب آب، ۲۳ میلیون مترمکعب گاز در سال است.

این طرح در حال حاضر ۵۰ درصد پیشرفت دارد و تا سال ۱۴۰۳ به بهره برداری خواهد رسید.

با بهره برداری از این طرح برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۰۰۰ نفر غیرمستقیم اشتغال ایجاد می شود.