استاندار در نشست شورای آموزش و پرورش مطرح کرد:
کارستان کردستان در استقبال از رییس جمهور مردمی/ لزوم جمعسپاری موضوع ارتقای هویت ملی در مدارس
به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، “اسماعیل زارعی کوشا” شامگاه امروز، چهارشنبه ۱۷ آبان ماه در هفتمین جلسه شورای آموزش و پرورش که در محل سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، با تشکر از استقبال باشکوه مردم و دوستداران توسعه استان از رییس جمهور و دولت مردمی، اظهار کرد: نتیجه اعتماد متقابل بین خادمان و مخدومین مشارکت حداکثری در اینرویداد ماندگار بود.
وی با اشاره به استقبال کم نظیر مردم از رییس جمهور و هیات دولت و با بیان اینکه خدای متعال را شاکریم و شکرانه این حماسه، خدمت و تلاش بیشتر است، افزود: سفر اخیر رییس جمهور و هیات دولت به کردستان نقطه عزیمت جدیدی برای عزم جهادی جهت برداشتن گامهای استوار تا رسیدن به اهداف عالی در استان است.
استاندار کردستان با اظهار خرسندی از اجرای نهضت ارتقای فضاهای ورزشی در مدارس گفت: افزایش ۲۲هزار متر مربع فضای ورزشی در مدارس کردستان در قالب طرح شهید سلیمانی طی یک سال و نیم حاکی از پیشرفت قابل ملاحظهای در این حوزه است و از همه کسانی که در تحقق این طرح نقش داشتهاند، قدردانی میکنیم.
زارعی کوشا با تاکید بر ارتقای هویت ملی و برنامههای فرهنگی با توجه به ظرفیتهای بالای کردستان، گفت: در برنامه های محتوایی اثرگذاری برنامهها مهم است، لذا صرف برگزاری یک برنامه، رفع تکلیف و پرداختن به ظواهر و حواشی، کفایت نمی کند.
وی بیان کرد: کردستان با پیشینه خوب و ظرفیت بالا در برگزاری برنامههای فرهنگی، جشنوارهها و گردهماییهای ملی و مذهبی همواره میتواند پیش قراول باشد.
استاندار کردستان خطاب به مسئولین در مجموعه آموزشی استان با بیان اینکه موضوع ارتقای هویت ملی در مدارس باید جمع سپاری شود، ادامه داد: فضا برای دانش آموزان فراهم شود تا آنان با مولفه های هویتی ارتباط برقرارکنند و در این راستا ضرورت دارد مجموعه فرهنگیان و قشر دانشگاهی پای کار بیایند.
زارعی کوشا با اشاره به شکاف بین نسلی ناشی از تفاوت نسلها،اعلام کرد: نسل بعد از ما با فضای تکنولوژی مواجه است و با دهه قبل از خود فاصله دارد.
وی در رابطه با ارتقای هویت ملی، سپهر عمومی جامعه را مهم بیان کرد و گفت: باید زمینهای برای دانش آموزان فراهم شود تا با مولفههای هویتی ارتباط برقرار کنند.
استاندار کردستان، تلفیق سنت با المانها و نمادهای بومی را بسیار مهم دانست و افزود: هدف ما از برگزاری جشنوارهها و جشنهای ملی و مذهبی فقط کار شکلی و انجام یکمراسم نیست بلکه میخواهیم با برگزاری جشنوارهها اصالت و ظرفیت استان را معرفی نماییم. به عنوان مثال با برگزاری “موسیقی سنه” برای اقوامایرانی اعلام کنیم که مردم سنندج یکی از اصیلترین و اولین اقوام ایرانی هستند.