معاون اقتصادی استاندار:
مدیران، سیاستهای بالادستی برنامه هفتم توسعه را در کردستان عملیاتی کنند
به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، ارسلان ازهاری امروز(۸ آذر) در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان کردستان در سالن جلسات شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار داشت: حوزه اقتصادی حوزهای بسیار مهم و فرابخشی است و تمامی دستگاههای اجرایی استان باید در این زمینه پایکار باشند.
وی با تاکید بر تعامل و همکاری بخش عمرانی با حوزه اقتصادی استان، گفت: با توجه به اینکه بخشی از اشتغال استان مربوط به اشتغال فصلی است میطلبد کارگروه امور زیربنایی در کنار سایر کارگروههای استان با کارگروه امور اقتصادی تعامل و همکاری لازم داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با بیان اینکه به استاد ماده ۳۱ قانون احکام دائمی برنامههای توسعه و آییننامه اجرائی آن برای هریک از کارگروههای تخصصی وظایفی مقرر شده است که متاسفانه اقدامات و وظایف کارگروه اقتصادی،اشتغال و سرمایه گذاری در اکثر بخش ها مغفول مانده است، افزود: تمام دستگاههای اجرایی باید سیاستهای بالادستی برنامه هفتم توسعه را احصا و در راستان توسعه همهجانبه کردستان در استان پیادهسازی و عملیاتی کنند.
ازهاری تصریح کرد: حمایت از جریانهای اقتصادی پایدار، ارتقاء معیشت خانوارها در بخش شهری و روستایی، تقویت کارگروه توسعه صادرات کالا، برگزاری جلسات کارگروه تنظیم بازار، پیگیری طرح اصلاح الگوی کشت، توجه به ظرفیت مرز، فعال نمودن شورای مهارت از دیگر موضوعات مهمی است که نیازمند توجه ویژه جهت عملیاتی کردن برنامههای اقتصادی در استان است.
وی با تاکید بر اینکه مدیران خود را مقید به برنامههای کلیشهای درون سازمانی نکنند و بهگونه فرادستگاهی به موضوعات اقتصادی استان نگاه کنند، خاطرنشان کرد: اعتقادی به آمارهای غیرواقعی نداریم و از طریق سامانهها عملکرد دستگاههای اجرایی استان ارزیابی خواهد شد، امیدواریم شاهد عملکرد صددرصدی باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به طرح توسعه و تسهیل سرمایهگذاری شرق و غرب کشور، گفت: اجرای این طرح که از سال ۸۹ مصوب شده اما بلااقدام مانده است، میتواند در تخصیص اعتبارات عمرانی به صورت ۱۰۰ درصدی و ارائه مشوقهای سرمایهگذاری بسیار تاثیرگذار باشد و با توجه به اینکه در آستانه تدوین و تصویب بودجه سال آینده هستیم از نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی در خواست داریم که موضوع تآمین اعتبار جهت عملیاتی نمودن این طرح را حمایت و پیگیری نمایند.
ازهاری در ادامه به وظیفه پارک و علم و فناوری در تجاریسازی طرحهای دانشبنیان اشاره و عنوان کرد: در حال حاضر این مجموعه حداکثر در قالب یک مرکز رشد فعالیت دارند و هنوز زمینی در اختیارپارک علم و فناوری جهت اجرای طرحهای دانشبنیان و ایدههای برتر قرار نداده است.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه باید کلیه مصوبات کارگروههای تخصص جهت اجرا به شورای برنامهریزی و توسعه استان جهت تصویب ارسال گردد، دستگاههای اجرایی متناسب با وظایف سازمانی خود، حداکثر ظرف مدت یک ماه نسبت به تدوین برنامه اجرائی و عملیاتی هریک از بندهای وظایف کارگروه اقدام نمایند.