یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳ , ۱۲:۳۵:۵۰
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۳/۹/۲۱ ساعت ۱۵:۲۰
لینک کوتاه مطلب:

معاون استاندار در بازدید از مرکز آموزشی شهید ورمقانی:

تقویت زیرساخت‌های مهارت آموزی جزء مهم‌ترین ضرورت‌های ایجاد اشتغال در کردستان است / تاکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت موجود سازمان فنی و حرفه‌ای و تلاش برای برای توسعه آن در آینده

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: تقویت زمینه و زیرساخت‌های مهارت آموزی جزء مهم‌ترین ضرورت‌های ایجاد اشتغال در کردستان است و باید به صورت ویژه به این موضوع پرداخته شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان مهدی رمضانی روز دوشنبه(۱۹ آذر) در بازدید از کارگاه‌های آموزشی مرکز آموزش فنی‌ و حرفه‌ای شهید ورمقانی سنندج که با حضور مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان کردستان انجام شد، اظهار داشت: داشتن توانمندی، مهارت و دانش یکی از شاخص‌های مهم ورود افراد به بازار کسب و کار است و بدون تردید آموزش‌های فنی‌‌وحرفه‌ای نقش بسزایی در این رابطه ایفا می‌کند.

 

وی هدف از بازدید این مرکز آموزشی را اهمیت موضوع اشتغال در جامعه عنوان کرد و گفت: اشتغال پایدار اساس و پایه بسیاری از موضوعات مهم اعم از اقتصادی، سیاسی، امنیتی بوده و بخش اعظمی از آرامش جامعه مربوط به این حوزه است.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: اشتغال حرفه‌ای و ورود افراد متخصص و ماهر به بازار کار سطح مطلوبی از درآمد را به همراه دارد و درآمد پایدار شهروندان برای نظام حکمرانی بسیار مهم است و امیدواریم در کردستان با حداکثر وجه‌ ممکن این امر محقق گردد.

 

رمضانی جوانان را مهمترین سرمایه انسانی هر کشور و استانی تلقی کرد و افزود: خوشبختانه ظرفیت نیروی انسانی مستعد استان کردستان در سطح مناسبی قرار داد، باید با توسعه کمی و کیفی آموزش‌های مهارتی زمینه بهره‌گیری از این ظرفیت و تربیت افراد ماهر و توانمند را فراهم ساخت.

 

وی با تاکید بر اینکه رونق کسب و کار و ایجاد شغل پایدار با احیای ظرفیت‌های اقتصادی تحقق پیدا می‌کند، گفت: در دنیای امروز، مهارت یک ضرورت است و با پیچیدگی های زندکی بشر، بایستی مرتبا مهارت ها متناسب با اقتضائات ارتقاء یابد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در ادامه نسبت به وضعیت این مرکز ابراز خرسندی کرد و افزود: این مرکز آموزشی هم از لحاظ تجهیزات و امکانات و هم فضا در سطح منطقه و حتی کشور کم نظیر بوده و این بسیار جای تقدیر است.

 

رمضانی با اشاره به اینکه بعضا در مراکز دانشگاهی استان هم چنین امکانات مجهزی وجود ندارد، اضافه کرد: تعامل و ارتباط حوزه دانشگاه با صنعت و سازمان فنی‌وحرفه‌ای نقطه قوتی به شمار می‌رود و خوشبختانه شاهد حضور دانش‌آموزان، دانشجویان و داوطلبین آزاد برای کسب مهارت در کارگاه‌های آموزشی این مرکز هستیم.

 

شایان ذکر است که در سطح استان کردستان ۱۷ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای مشغول به فعالیت هستند که در طول سال ۱۵ تا ۱۷ هزار نفر در حوزه‌های مختلف آموزش دریافت می‌کنند.