سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ , ۰۲:۲۱:۰۸
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۲/۲۲ ساعت ۱۸:۱۰
لینک کوتاه مطلب:

معاون استاندار:

نشست مشترک با اقلیم کردستان بسترساز تقویت روابط دوجانبه است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای کردستان گفت: نشست مشترک با مسئولان اقلیم کردستان عراق بستر ساز تقویت ارتباطات دوجانبه با اقلیم و معرفی ظرفیت‌های بالقوه استان در تمام حوزه‌ها خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، ارسلان ازهاری روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت در چهارمین جلسه هماهنگی نشست مشترک استانداران هم‌مرز جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار داشت: توسعه روابط با اقلیم کردستان می‌تواند توسعه همه‌جانبه استان را به دنبال داشته باشد لذا این مهم یکی از رویکردهای اصلی تیم مدیریتی استان به شمار می‌رود.

وی افزود: ضمن اینکه این نشست که با محوریت توسعه روابط حوزه اقتصادی با اقلیم کردستان برگزار می‌شود، ظرفیت مناسبی برای تقویت ارتباطات استان در سایر حوزه‌های سیاسی، امنیتی، اجتماعی، عمرانی، پزشکی ، گردشگری و آموزشی با اقلیم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: موضوعات پیشنهادی هریک از دستگاه‌های اجرایی استان جهت درج در تفاهم‌نامه‌ با هئیت اقلیم کردستان بررسی و موضوعاتی که قابلیت عملیاتی شدن داشته باشند نهایی خواهند شد.

ازهاری یادآور شد: پیشنهادات نهایی شده با توجه به ظرفیت هریک از استان‌های اقلیم کردستان به صورت مشخص در قالب چهار تفاهم‌نامه در نشست مذکور مطرح می‌شوند.

وی تاکید کرد: این اجلاس سه روزه اقدامی ارزشمند و بسیار مهم است که برگزاری هرچه بهتر آن، مستلزم همکاری دستگاه‌های اجرایی استان است و انتظار می‌رود مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط در فرصت باقی‌مانده تمهیدات لازم را بعمل آورند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تاکید کرد: امیدواریم با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالقوه استان در تمام حوزه‌ها، خروجی این نشست منجر به جذب سرمایه‌گذاران و رونق اقتصادی استان گردد.

لازم به ذکر است که؛ نشست مشترک استانداران کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه با استانداران سلیمانیه، اربیل، دهوک و حلبچه، ۳۰ اردیبهشت ماه به میزبانی و محوریت استان کردستان برگزار خواهد شد.