دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ , ۲۳:۳۶:۴۴
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۶/۳۱ ساعت ۲۰:۰۰
لینک کوتاه مطلب:

معاون عمرانی استاندار کردستان:

کاهش ساخت‌وساز غیرمجاز؛ هدف مشترک دستگاه‌های اجرایی و قضایی است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با بیان اینکه کاهش ساخت‌وساز غیرمجاز به حداقل ممکن، هدف مشترک تمام دستگاه‌هاست، گفت: تحقق این هدف زمانی ممکن است که همه دستگاه‌های اجرایی و قضایی به‌صورت هماهنگ وارد عمل شوند.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، کیومرث حبیبی روز دوشنبه ۳۱ شهریور در جلسه کارگروه استانی ویژه پیشگیری و برخورد موثر و فوری با تخلفات ساخت‌وساز غیرمجاز و تغییر کاربری غیرمجاز که در محل معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: یکی از شاخص‌های ۱۴گانه ارزیابی عملکرد استانداری‌های کشور، نحوه مدیریت و مقابله با پدیده ساخت‌وسازهای غیرمجاز است؛ بنابراین لازم است این موضوع با حساسیت ویژه‌ای در دستور کار تمامی دستگاه‌های متولی در سطح استان قرار گیرد.

وی با تأکید بر ضرورت حفاظت از عرصه‌های طبیعی و اراضی مرغوب، افزود: بیشترین موارد ساخت‌وساز غیرمجاز در این مناطق اتفاق می‌افتد و صیانت از آنها نیازمند هم‌افزایی و همکاری مؤثر میان دستگاه‌های قضایی، انتظامی و اجرایی است.

حبیبی در ادامه بر برگزاری منظم جلسات کارگروه مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد شهرستان‌های سنندج، سقز، بانه و مریوان بیش از سایر مناطق استان با این معضل روبه‌رو هستند، از این رو باید نظارت و برخورد در این مناطق با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی همچنین بر ضرورت ثبت و بارگذاری پرونده‌های تخلف در سامانه پنجره واحد زمین و معرفی شبکه‌های متخلف به پلیس و مراجع قضایی تأکید کرد و افزود: تنها از طریق اقدام هماهنگ، نظارت هوشمند و برخورد قاطع می‌توان از گسترش این پدیده و آسیب‌های آن به بافت شهری و منابع طبیعی جلوگیری کرد.

حبیبی برخورد به موقع در نطفه تخلفات را از مهم‌ترین راهکارهای کنترل ساخت‌وسازهای غیرمجاز دانست و تاکید کرد که؛ اگر اقدامات غیرقانونی در همان مراحل اولیه شناسایی و متوقف نشوند، به سرعت به پروژه‌های گسترده و پرهزینه تبدیل خواهند شد و مقابله با آنها دشوارتر می‌شود.