کردستان ظرفیت تبدیل شدن به شهر جهانی غذا را دارد
ه گزارش روابط عمومی استانداری کردستان؛ علیاکبر ورمقانی، شامگاه چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ با حضور در جشنواره سفره کوردی شەوچلە (شب یلدا) که در هتل شادی سنندج برگزار شد، اظهار داشت: اگر همه خوراکیهای قدیمی و جدید استان، شناسنامهدار شود میتوانیم همپای استانهای مطرح و ثبت شده، به عنوان شهر جهانی غذا شاهد جذب گردشگران بیشتری باشیم و مردم میتوانند در تحقق این امر به میراث فرهنگی استان کمک کنند.
وی در ادامه افزود: امسال ۱۲ رویداد متفاوت و متنوع به مناسبت شب چله برنامهریزی شده که بخش اساسی این برنامهها مردم محور است و دستگاهها فقط برنامهریزی میکنند.
ورمقانی با اشاره به برپایی نمایشگاه صنایع دستی به مناسبت شب یلدا در سنندج، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم ظرفیتهای استان در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری را به اقصی نقاط کشور بشناسانیم.











