چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ , ۲۳:۳۸:۰۵
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۵/۳/۳ ساعت ۱۸:۵۵
لینک کوتاه مطلب:

گرانی سوخت در کشور همسایه، عامل قاچاق از مرزهای استان کردستان است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، گفت: تا زمانی که سوخت در کشور ما ارزان و در کشور همسایه گران است، سود حاصله موجب قاچاق بنزین از مرزهای کردستان می‌شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان؛ علی‌اکبر ورمقانی روز یکشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۵ در اولین جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان ضمن تقدیر از تلاش‌های دستگاه‌های ذیربط در مبارزه با قاچاق، اظهار داشت: تلاش‌های صورت گرفته موجب کاهش قاچاق و افزایش کشفیات شده اما برای رسیدن به نقطه ایده‌آل باید همچنان تلاش کنیم.

وی‌ در خصوص نیاز استان به واردات دام سنگین از استان مرکزی، تاکید کرد: باید از طریق مکاتبه و هماهنگی میان ۲ استان، امکان جابجایی قانونی و بهداشتی دام را فراهم کنیم تا مجبور نباشیم برای تامین نیاز واقعی استان، به قاچاق متوسل شویم.

معاون استاندار کردستان، ضرورت پلاک‌کوبی دام‌های موجود در استان را یادآور شد و افزود: تعداد اکیپ‌های پلاک‌کوبی باید افزایش یابد و اگر عدم پلاک‌کوبی دام‌های روستاییان و دامداری‌های سنتی قابل چشم‌پوشی باشد، عدم پلاک‌کوبی دام در دامداری‌های صنعتی به هیچ وجه قابل قبول نیست.

ورمقانی در ادامه خاطرنشان کرد: نظارت دقیق بر توزیع و فروش دارو در داروخانه‌ها بویژه در شرایط فعلی کشور بسیار مهم و ضروریست و در شرایطی که کمیاب شدن برخی داروها در عراق زمینه‌ساز قاچاق شده باید به شدت از خروج دارو از مرزهای استان جلوگیری کنیم.