پنج شنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۵ , ۰۰:۳۱:۲۱
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۵/۴/۳۱ ساعت ۲۳:۱۵
لینک کوتاه مطلب:

فرهنگ ایثار و شهادت با زبان هنر، هنرمندانه ترویج شود

استاندار کردستان به اهمیت استفاده از زبان هنر و بهره‌مندی از ظرفیت هنرمندان بومی  در تولید محتوا با محوریت ارزش‌های دفاع مقدس تاکید کرد و گفت: تمامی دستگاه‌ها برای برگزاری مراسمی در شان شهدای گرانقدر در برگزاری کنگره ملی شهدا با مشارکت مردم پای کار باشند.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، آرش زره‌تن لهونی روز چهارشنبه در جلسه شورای سیاست گذاری دومین کنگره شهدای ۵۵۳۶ شهید استان که با حضور رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سنندج برگزار شد، کردستان را استانی فرهنگی با مردمی شهیدپرور و هنرمندانی توانمند در عرصه‌های مختلف هنری معرفی کرد و گفت: از این ظرفیت‌های گسترده در ابعاد مختلف هنری در مسیر برنامه‌های کنگره ملی شهدا استفاده شود.

وی با بیان اینکه مسئولان کمیته‌های مرتبط با بهره‌گیری از توان هنرمندان بومی، به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بپردازند، ادامه داد: با بهره‌گیری از ظرفیت هنر و رسانه در قالب آثار تولیدی برنامه‌های مختلفی را اجرا و ارزش‌های دفاع مقدس را هنرمندانه و اثر گذار به جوانان و نسل‌های آینده منتقل کنید.

استاندار کردستان کنگره ملی ۵۵۳۶ شهید استان را یک برنامه ملی و اثر گذار برشمرد و برگزاری این کنگره را مسئولیتی جمعی عنوان کرد.

زره‌تن لهونی با تاکید بر اینکه مجموعه اداری و اجرایی استان در برگزاری هرچه بهتراین کنگره پای کار باشند، افزود: توقع داریم کنگره‌ای با کیفیت در شان شهدای گرانقدر در استان برگزار شود و دستگاه‌های متولی با هم افزایی و هماهنگی کامل در مسیر تحقق اهداف آن گام بردارند.

وی به مشارکت حداکثری مردم در اجلاسیه‌های مختلف کنگره شهدا اشاره و خاطرنشان کرد: تاکنون اجلاسیه‌های شهرستانی با کیفیت مطلوب و حضور گسترده آحاد مردم و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی برگزار شده که اجرای مطلوب این مراسم‌ها بیانگر ظرفیت مناسب استان با استقبال گرم مردم و تعامل آنان با مسئولان برای برگزاری کنگره ملی با هدف بزرگداشت حماسه آفرینی‌های رزمندگان دفاع مقدس و گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر است.

استاندار کردستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب و شهدای رمضان، از حضور پرشور مردم در مراسم‌های بزرگداشت قائد امت که در هر ۱۰ شهرستان استان برگزارشد، قدردانی کرد.