چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ , ۲۰:۱۲:۱۵
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ساعت ۰۹:۳۰
لینک کوتاه مطلب:

معاون اقتصادی استاندار:

اصلاح الگوی کشت نیاز اساسی استان است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استان تاکید کرد: طرح اصلاح الگوی کشت نیاز اساسی استان است و باید با تعامل و هم‌افزایی این سند در استان عملیاتی شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، ارسلان ازهاری روز سه‌شنبه ۲۱ اسفند در شصت و یکمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان که با محوریت بررسی و آسیب شناسی الگوی کشت ابلاغی وزارت جهادکشاورزی برای محصولات زارعی استان برگزار شد، اظهار داشت: روند فعلی کشاورزی استان نمی‌تواند به اقتصاد و توسعه استان کمک کند و نیازمند بازنگری جدی است.

وی با بیان اینکه سند اصلاح الگوی کشت در سنوات گذشته تصویب و به استان‌ها ابلاغ شد، گفت: طرح اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی یکی از نیاز‌های اساسی استان است و می‌تواند نقش بسزایی در رونق اقتصاد استان داشته باشد، اما متاسفانه تاکنون عملیاتی نشده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ منطقه‌ای استاندار کردستان، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت آبی و خاکی استان ، در قالب این طرح، کشت محصولات کشاورزی با راندمان تولید بالا در هکتار و حداقل مصرف آب، جایگزین روش فعلی گردد.

ازهاری با تاکید بر اینکه این سند باید متناسب با ظرفیت و نیاز استان‌ها تنظیم و ابلاغ شود، افزود: کمیته استانی سند اصلاح الگوی کشت در استان جهت راهبری موضوع تشکیل می‌شود و نیاز‌ها و ظرفیت‌های استان جهت عملیاتی شدن این سند به مرکز اعلام خواهد شد.

وی در بخش دیگر سخنان خود به ظرفیت حوزه گردشگری استان اشاره و اظهار کرد: با توجه به ظرفیت سد‌های استان جهت توسعه گردشگری، مقرر گردید اراضی حاشیه‌سدها و حریم رودخانه‌ها به حوزه گردشگری اختصاص داده شود.

وی اضافه کرد: سرمایه‌گذاران می‌توانند طرح‌های گردشگری خود را در قالب قرارداد‌ اجاره ۲۰ ساله با آب منطقه‌ای استان، در حاشیه‌ سدها اجرا کنند.