معاون استاندار تاکید کرد:
هیچگونه افزایشی در قیمت نان اعمال نشده است

گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، ارسلان ازهاری روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت در جلسه کارگروه اصلاح نظام یارانهای آرد و نان استان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار داشت: سهم نان از سبد غذایی خانوارهای استان ۸.۲ درصد است که بیانگر اهمیت آن و ضرورت توجه به این محصول استراتژیک است.
وی افزود: سرانه مصرف نان استان ۳۶۰ گرم است که نشاندهنده آن است که قوت غالب مردم است و این رقم از متوسط سرانه مصرف کشور بالاتر است.
ازهاری افزایش کیفیت نان و آرد را ضروری خواند و اذعان کرد: در جلسه آینده باید گزارش جامعی از وضعیت کیفیت آرد و نان در استان ارائه شود و هریک از دستگاههای اجرایی در این خصوص همکاری لازم را دااشته باشند،
وی عرضه خارج از شبکه آرد را یکی از پرتکرارترین تخلفات خبازیهای استان دانست و اظهار کرد: دستگاههای ذیربط باید ورود جدی به این موضوع داشته باشند و با نظارت مستمر از عرضه خارج از شبکه آرد در استان جلوگیری کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان به خبازیهایی که به تعبیه بُنکر اقدام کند تسهیلات پرداخت می شود، تصریح کرد: تعبیه بُنکر در خبازیها علاوه بر کاهش هزینههای حمل و نقل، از عرضه خارج از شبکه آرد جلوگیری میکند، لذا داستگاههای اجرائی استان از جمله استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی نهایت همکاری را داشته باشند.
ازهاری تصریح کرد: بر اساس گزارشهای اعلام شده مصرف ماهانه آرد در استان ۱۵ هزار و ۷۰۰ تُن است که بخش قابل توجهی خارج از شبکه عرضه میشود که دستگاههای متولی امر میبایست نظارت بیشتری بر توزیع آرد داشته باشند.
وی اضافه کرد: فرمانداران باید به صورت ویژه این موضوع را مورد توجه قرار دهند و بر روند توزیع آرد و همچنین کیفیت نانهای عرضه شده نظارت کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در رابطه با صدور مجوز خبازیها تاکید کرد: باید تیمی متشکل از اداره صمت، جهاد کشاورزی، اصناف و اتحادیه خبازان، نیاز و ظرفیت استان را سنجیده و گزارش آنرا در جلسه بعدی کارگروه ارائه دهند
ازهاری به کمفروشی برخی از نانوانیها اشاره و اذعان کرد: بدون مصوب کارگروه نباید هیچگونه تغییری در وزن چانه نان اعمال شود و هرگونه کاهش وزن تخلف محسوب میگردد.