کمیسیون ماده ۵ ضرورتی برای مدیریت شهری

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، کیومرث حبیبی روز دوشنبه در چهارمین جلسهٔ کمیسیون ماده ۵ شهر سنندج که در محل دفتر معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بررسی و تصویب طرحهای تفصیلی شهری و مدیریت بهینهٔ کاربری اراضی در سطح استان، اصلیترین وظیفهٔ کمیسیون ماده ۵ است.
وی بر اهمیت بررسی طرحها با نگاه عدالتمحور تأکید کرد و گفت: در بررسی پروندههای مطرحشده در این کمیسیون، باید توسعهٔ پایدار و عادلانهٔ شهرها، حفظ منافع عمومی و دولتی، شفافیت، رعایت حقوق شهروندی و نیز حقالناس همواره مورد توجه قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان تصریح کرد: «عمدهٔ درخواستهای مطرحشده در این جلسه، افزایش سطح اشغال، تغییر کاربری، احداث و افزایش تراکم ساختمانی و اصلاح طرح تفصیلی اراضی و تجمیع پلاک بود براساس ضوابط و الزامات قانونی، بنا به نظر اعضای کمیسیون، در مورد آنها تصمیمات لازم اتخاذ شد.
در این جلسه ۲۸ پرونده مورد بررسی قرار گرفت که در نتیجه با ۲۲ پرونده موافقت و با ۶ پرونده مخالفت شد.